098-00-4-66-44 Київ, вул. Пушкінська, 32

Стейк Ті-боун — гармонійне поєднання ніжності та міцності

Стейк Ті-боун — гармонійне поєднання ніжності та міцності

Ті-боун (T-bone steak) – досить великий стейк на т-подібній кістці. Він готується зі шматка на кордоні між спинною та поперековою частинами тонкого краю найдовшого м’яза спини та тонкого краю вирізки.

Якщо сказати простіше, то T-bone складається з двох видів м’яса. З одного боку від кістки знаходиться дещо менша вирізка, з якої готують філе-міньон, а більша м’ясна частина – це тонкий край стріплойну.

Завдяки поєднанню двох видів м’яса, Ті-боун створює цікаву смакову комбінацію. М’якість та ніжність філе-міньона гармонійно поєднується зі збалансованим яскраво вираженим м’ясним смаком стріплойну.

Кістка посилює смак та надає стейку більш апетитного аромату. Особливість кісточки в тому, що вона не лише підсилює м’ясний смак Ті-боун, а забезпечує рівномірне прогрівання двох м’ясних шматочків різних за текстурою. Біля кістки м’ясо менш просмажене, але більш соковите, ніж в інших частинах стейку.

Соковитий T-Bone готується з добірної яловичини – з мармурового м’яса.

Оптимальний ступінь просмажування: Medium Rare, Medium

Смачного Ті-боун в пабі ProRock!