098-00-4-66-44 Київ, вул. Пушкінська, 32

Хоспер меню

Гріль Хоспер — це закрита піч, яку топлять деревним вугіллям. Ежа виходить з димком, як на природі.

 

 

ХОСПЕР — З ДИМКОМ, ЯК НА ПРИРОДІ    
СВИНИНА НА КІСТЦІ (каре свинини, соус сацибелі) 275/40 123.00
СТЕЙК РІБАЙ (стейк, соус м’ясний) 225/40 159.00
СТЕЙК СТРІПЛОЙН (стейк, соус м’ясний) 225/40 154.00
СТЕЙК МІНЬЙОН (стейк, соус м’ясний) 200/40 211.00
СТЕЙК T-БОУН (стейк на кістці сухої витримки, соус м’ясний)/вага уточнюється у офіціанта 100/40 61.00
РЕБРА СВИНЯЧІ З ОВОЧАМИ ГРИЛЬ (ніжні свинячі ребра з медовою скоринкою, овочі гриль, соуси часниковий та BBQ) 300/190/100 121.00
КУРЧА ГРИЛЬ (курча, кабачок, суміш листових салатів, майонез з часником) 400/90/50 127.00
СКУМБРІЯ ЗАПЕЧЕНА З ОВОЧАМИ (скумбрія з пряними травами, перець болгарський, кабачок, помідор) 400/150 127.00
КАРТОПЛЯ ЗАПЕЧЕНА «PROROCK» (зі сметаною, цибулею і беконом під сиром, подається із сметанним соусом) 300/50/50 62.00
ОВОЧІ (приправлені прованськими травами та оливковою олією баклажан, кабачок, перець
болгарський, помідор, печериці, цибуля ріпчаста)
300 81.00