098-00-4-66-44 Київ, вул. Пушкінська, 32

Основні страви

На велику компанію або гарний апетит :)

РУЛЬКА (з тушкованою капустою, помідором, запеченим часником та зеленю, соусами сацибелі, гірчиця, часниковий) 1000/300/150 235.00/кг    
ПЛАТО «ДУЕТ СКУМБРІЯ – МОЙВА» (скумбрія, мойва, картопля по-селянськи, лимон, майонез) 570/170/90 180.00    
ПЛАТО КОПЧЕНИНИ (крильця курячі, вуха свинячі, скумбрія, мойва, ковбаски Мюнхенські, Картопля по-селянськи, майонез, лимон) 850/170/90 300.00    
ПЛАТО «ДО ПІННОГО» (сирні палички, сир косичка, цибуляні кільця, кільця кальмара, картопля фрі, соуси часниковий, BBQ, гірчиця) 1250/150 405.00    
М’ЯСНЕ ПЛАТО З ОВОЧАМИ ГРИЛЬ (яловичина, свинина, куряче філе, перець болгарський, кабачок, печериці, цибуля, гірчиця, соус «Рокфор», соус BBQ) 900/240/150 440.00    
ПЛАТО З КОВБАСОК З ОВОЧАМИ ГРИЛЬ (ковбаски мюнхенські, мисливські, індичі, білі з травами, яловичі, перець болгарський, кабачок, печериці, цибуля, гірчиця, соус «Рокфор», соус BBQ) 1100/250/150 465.00    
     

САЛАТИ ТА ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ

САЛАТ З ГРУШОЮ і ПРОШУТТО (листя рукколи, груша, прошутто та сир камамбер або пармезан, соус «Вінегрет») 250 99.00
ЦЕЗАР З КУРКОЮ (салати ромен і айсберг, соус «Цезар», куряче філе, бекон, черрі, брускети з томатами) 270 99.00
ГРЕЦЬКИЙ (болгарський перець, помідор, огірок, кримська цибуля, фета класична або маринована в травах, оливки та маслини, оливкова олія) 300 87.00
З МОРЕПРОДУКТАМИ (суміш листових салатів заправлених соусом «Вінегрет», морський коктейль, тигрові креветки з ароматом карі, унагі) 230 113.00
«PROROCK» (суміш листових салатів, смажена картопля, ростбіф, корнішони, черрі, соуси «Вінегрет» та гірчично-медовий) 270 97.00
СОЛІННЯ (квашена капуста, помідори, огірки) 150/170/100 65.00
КАРПАЧЧО З ТЕЛЯТИНИ (листя рукколи, ніжна вирізка телятини) 70/35 93.00
СКУМБРІЯ ВЛАСНОГО ПОСОЛУ (філе скумбрії власного посолу, смажена картопля, маринована цибуля) 180/120/30 80.00
ПАШТЕТ ДОМАШНІЙ (подається з житніми грінками та цибуляним конфітюром) 100/120/50 70.00
СИРНА ТАРІЛКА (пармезан, козячий сир з прованськими травами, камамбер, дорблю, виноград, волоські горіхи, мед) 180/115/35 127.00
САЛО З ЧАСНИКОМ ТА ГРІНКАМИ 60/120 48.00
ШПИНАТНІ МЛИНЦІ З ЛОСОСЕМ (свіжий лосось, філадельфія, огірок, унагі, лимон) 220/25 98.00
ШПИНАТНІ МЛИНЦІ З ДОМАШНІМ ПАШТЕТОМ (подається з малиновим соусом) 220/30 78.00

 

БУРГЕРИ – НЕ ВІДІРВАТИ ВІД РОТА

З КУРЯТИНОЮ (курятина, помідор, солений огірок, цибуля кримська, сир, соус на основі майонезу) 300 87.00
З ТЕЛЯТИНОЮ (телятина, помідор, солений огірок, цибуля кримська, сир, соус на основі майонезу) 300 96.00
ІЗ СЛАБОСОЛЕНОЮ СКУМБРІЄЮ (скумбрія власного посолу, помідор, солений огірок, цибуля кримська, соус оливковий з часником) 300 85.00
З ЛОСОСЕМ (філе лосося, помідор, солений огірок, цибуля кримська, сир, соус тар-тар) 300 108.00

САЛАТИ ТА ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ

САЛАТ З ГРУШЕЮ і ПРОШУТТО (листя рукколи, груша, прошутто та сир камамбер або пармезан, соус «Вінегрет») 250 97.00
ЦЕЗАР З КУРКОЮ (салати ромен і айсберг, соус «Цезар», куряче філе, бекон, черрі, брускети з томатами) 270 96.00
ГРЕЦЬКИЙ (болгарський перець, помідор, огірок, кримська цибуля, фета класична або маринована в травах, оливки та маслини, оливкова олія) 300 86.00
З МОРЕПРОДУКТАМИ (суміш листових салатів заправлених соусом «Вінегрет», морський коктейль, тигрові креветки з ароматом карі, унагі) 230 112.00
«PROROCK» (суміш листових салатів, смажена картопля, ростбіф, корнішони, черрі, соуси «Вінегрет» та гірчично-медовий) 270 97.00
СОЛІННЯ (квашена капуста, помідори, огірки) 150/170/100 63.00
КАРПАЧЧО З ТЕЛЯТИНИ (листя рукколи, ніжна вирізка телятини) 70/35 93.00
СКУМБРІЯ ВЛАСНОГО ПОСОЛУ (філе скумбрії власного посолу, смажена картопля, маринована цибуля) 180/120/30 79.00
ПАШТЕТ ДОМАШНІЙ (подається з житніми грінками та цибуляним конфітюром) 100/120/50 68.00
СИРНА ТАРІЛКА (пармезан, сир з лавандою, камамбер, дорблю, виноград, волоські горіхи, мед) 180/115/35 125.00
САЛО З ЧАСНИКОМ ТА ГРІНКАМИ 60/120 47.00
ШПИНАТНІ МЛИНЦІ З ЛОСОСЕМ (свіжий лосось, філадельфія, огірок, унагі, лимон) 220/25 96.00
ШПИНАТНІ МЛИНЦІ З ДОМАШНІМ ПАШТЕТОМ (подається з малиновим соусом) 220/30 76.00

 

БУРГЕРИ – НЕ ВІДІРВАТИ ВІД РОТА

З КУРЯТИНОЮ (курятина, помідор, солений огірок, цибуля кримська, сир, соус на основі майонезу) 300 85.00
З ТЕЛЯТИНОЮ (телятина, помідор, солений огірок, цибуля кримська, сир, соус на основі майонезу) 300 94.00
ІЗ СЛАБОСОЛЕНОЮ СКУМБРІЄЮ (скумбрія власного посолу, помідор, солений огірок, цибуля кримська, соус оливковий з часником) 300 83.00
З ЛОСОСЕМ (філе лосося, помідор, солений огірок, цибуля кримська, сир, соус тар-тар) 300 106.00

ПЕРШІ СТРАВИ

ОКРОШКА НА АЙРАНІ АБО НА КВАСІ (редис, огірок, картопля, яйце, шинка, кефір, або квас. Подається з гірчицею) 250/30 58.00
БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ З ЧАРКОЮ АБО БЕЗ (подається з салом товченим з часником, сметаною та грінкою з житнього хліба) 330/90/70 65.00
СУП-КРЕМ З БІЛИХ ГРИБІВ ТА ПЕЧЕРИЦЬ 300 63.00
РИБНА ЮШКА (рибний бульйон з ароматом карі, лосось, судак, тигрова креветка, вершки) 300/30 88.00
СОЛЯНКА ЗБІРНА М’ЯСНА 300 63.00
КУРЯЧИЙ БУЛЬЙОН (з перепелиним яйцем, грінками та домашнім паштетом) 280/80 56.00

 

ОСНОВНЕ — ВСЬОМУ ГОЛОВНЕ

ШНІЦЕЛЬ З КУРЯЧОЇ ГРУДКИ «КОРДОН БЛЮ» (куряча грудка фарширована сиром та шинкою, панірована і обсмажена у фритюрі, подається з грибним соусом і швидко обсмаженими овочами) 220/100/50 107.00
ФІЛЕ CУДАКА ЗАПЕЧЕНЕ З СИРОМ МОЦАРЕЛА (подається зі шпинатом та вершковим соусом) 110/100/50 116.00
ФІЛЕ ЛОСОСЯ З РІЗОТО З ЧЕБРЕЦЕВИМ СОУСОМ (філе лосося, різотто з бейбі креветками, вершковий соус з чебрецем) 110/100/50 148.00
ПАТЕЛЬНЯ З ТУШКОВАНОЮ СВИНИНОЮ (тушкована свинина, пастернак, кабачок, перець болгарський, печериці, помідор, цибуля ріпчаста) 400 88.00
ПАТЕЛЬНЯ З ТУШКОВАНОЮ КУРЯТИНОЮ (тушкована курятина у вершковому соусі, пастернак, кабачок, перець болгарський, печериці, помідор, цибуля ріпчаста) 400 88.00
ПАТЕЛЬНЯ «АСОРТІ КОВБАСОК» (ковбаски мисливські, білі із свинини, яловичини, пастернак, кабачок, перець болгарський, печериці, помідор, цибуля ріпчаста) 400 92.00
ПАТЕЛЬНЯ З ТУШКОВАНОЮ ТЕЛЯТИНОЮ (тушкована телятина, пастернак, кабачок, перець болгарський, печериці, помідор, цибуля ріпчаста) 400 92.00
ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ (оладки з кабачків, помідори та сир моцарела, подаються з часниковим соусом) 260/30 75.00
     

 

ПАСТА СПАГЕТТІ – ПОДОВЖЕНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

БОЛОНЬЄЗЕ (томатно-м’ясний соус, пармезан) 300 82.00
КАРБОНАРА (вершковий соус з пармезаном і яєчним жовтком, бекон, цибуля) 300 92.00
ЗІ ШПИНАТОМ І КОПЧЕНИМ ЛОСОСЕМ (вершковий соус, шпинат, копчений лосось, черрі, пармезан, цибуля) 300 98.00
З МОРЕПРОДУКТАМИ ТА ПОМІДОРАМИ ЧЕРРІ (вершковий соус, тигрові креветки, морепродукти, черрі, пармезан) 370 108.00

 

ГАРНІРИ

РИС (на вибір з вершками, шпинатом, вершковим маслом або оливковою олією) 150 36.00
КАРТОПЛЯ ФРІ СУПЕР ХРУСТКА (зберігає смак та хрускіт навіть прохолодною) 150 53.00
КАРТОПЛЯ ФРІ 150 47.00
КАРТОПЛЯ ПО-СЕЛЯНСЬКИ З ЦИБУЛЕЮ І ЗЕЛЕННЮ 150 37.00
     

СОУСИ

ТАР-ТАР 50 21.00
BBQ 50 21.00
ЧАСНИКОВИЙ 50 21.00
СИРНИЙ «РОКФОР» 50 21.00
ГІРЧИЦЯ 50 21.00
КЕТЧУП 50 21.00
ДОМАШНІЙ МАЙОНЕЗ 50 21.00
САЦИБЕЛІ 50 21.00
ТАБАСКО 5 21.00
СОЄВИЙ 50 21.00

 

СОЛОДЕНЬКЕ

LIMP BISCUIT 135 57.00
ШОКОЛАДНИЙ ФОНДАН З МОРОЗИВОМ ТА МАЛИНОВИМ СОУСОМ 120/40 57.00
НАПОЛЕОН ВАНІЛЬНИЙ 150 57.00
МОРОЗИВО ВЛАСНИМИ РУЦЯМИ (ванільне, карамельне, з какао) 50 19.00
ФРУКТОВА ТАРІЛКА (апельсин, грейпфрут, виноград, яблуко) 500 82.00