Основні страви
На велику компанію або гарний апетит
РУЛЬКА (з тушкованою капустою, помідором, запеченим часником та зеленю, соусами сацибелі, гірчиця, часниковий) вага уточнюється | 1000\300\150 | 230.00/кг | ||
ПЛАТО «ДУЕТ СКУМБРІЯ – МОЙВА» (скумбрія, мойва, картопля по-селянськи, лимон, майонез) | 570/170/90 | 165.00 | ||
ПЛАТО КОПЧЕНИНИ (крильця курячі, вуха свинячі, скумбрія, мойва, ковбаски Мюнхенські, Картопля по-селянськи, майонез, лимон) | 850/170/90 | 275.00 | ||
ПЛАТО «ДО ПІННОГО» (сирні палички, сир косичка, цибуляні кільця, кільця кальмара, картопля фрі, соуси часниковий, BBQ, гірчиця) | 1250/150 | 380.00 | ||
М’ЯСНЕ ПЛАТО З ОВОЧАМИ ГРИЛЬ (яловичина, свинина, куряче філе, перець болгарський, кабачок, печериці, цибуля, гірчиця, соус «Рокфор», соус BBQ) | 900/240/150 | 420.00 | ||
ПЛАТО З КОВБАСОК З ОВОЧАМИ ГРИЛЬ (ковбаски мюнхенські, мисливські, індичі, білі з травами, яловичі, перець болгарський, кабачок, печериці, цибуля, гірчиця, соус «Рокфор», соус BBQ) | 1100/250/150 | 440.00 | ||
САЛАТИ ТА ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
САЛАТ З ГРУШЕЮ і ПРОШУТТО (листя рукколи, персик, прошутто та сир камамбер або пармезан, соус «Вінегрет») | 250 | 92.00 |
ЦЕЗАР З КУРКОЮ (салати ромен і айсберг, соус «Цезар», куряче філе, бекон, черрі, брускети з томатами) | 270 | 94.00 |
ГРЕЦЬКИЙ (болгарський перець, помідор, огірок, кримська цибуля, фета класична або маринована в травах, оливки та маслини, оливкова олія) | 300 | 83.00 |
З МОРЕПРОДУКТАМИ (суміш листових салатів заправлених соусом «Вінегрет», морський коктейль, тигрові креветки з ароматом карі, унагі) | 230 | 110.00 |
«PROROCK» (суміш листових салатів, смажена картопля, ростбіф, корнішони, черрі, соуси «Вінегрет» та гірчично-медовий) | 270 | 92.00 |
СОЛІННЯ (квашена капуста, помідори, огірки) | 150/170/100 | 60.00 |
КАРПАЧЧО З ТЕЛЯТИНИ (листя рукколи, ніжна вирізка телятини) | 70/35 | 92.00 |
СКУМБРІЯ ВЛАСНОГО ПОСОЛУ (філе скумбрії власного посолу, смажена картопля, маринована цибуля) | 180/120/30 | 75.00 |
ПАШТЕТ ДОМАШНІЙ (подається з житніми грінками та цибуляним конфітюром) | 100/120/50 | 65.00 |
СИРНА ТАРІЛКА (пармезан, сир з лавандою, камамбер, дорблю, виноград, волоські горіхи, мед) | 180/115/35 | 122.00 |
САЛО З ЧАСНИКОМ ТА ГРІНКАМИ | 60/120 | 42.00 |
ШПИНАТНІ МЛИНЦІ З ЛОСОСЕМ (свіжий лосось, філадельфія, огірок, унагі, лимон) | 220/25 | 92.00 |
ШПИНАТНІ МЛИНЦІ З ДОМАШНІМ ПАШТЕТОМ (подається з малиновим соусом) | 220/30 | 74.00 |
БУРГЕРИ – НЕ ВІДІРВАТИ ВІД РОТА
З КУРЯТИНОЮ (курятина, помідор, солений огірок, цибуля кримська, сир, соус на основі майонезу) | 300 | 81.00 |
З ТЕЛЯТИНОЮ (телятина, помідор, солений огірок, цибуля кримська, сир, соус на основі майонезу) | 300 | 91.00 |
ІЗ СЛАБОСОЛЕНОЮ СКУМБРІЄЮ (скумбрія власного посолу, помідор, солений огірок, цибуля кримська, соус оливковий з часником) | 300 | 79.00 |
З ЛОСОСЕМ (філе лосося, помідор, солений огірок, цибуля кримська, сир, соус тар-тар) | 300 | 103.00 |
ПЕРШІ СТРАВИ
БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ З ЧАРКОЮ АБО БЕЗ (подається з салом товченим з часником, сметаною та грінкою з житнього хліба) | 330/90/70 | 60.00 |
СУП-КРЕМ З БІЛИХ ГРИБІВ ТА ПЕЧЕРИЦЬ | 300 | 60.00 |
РИБНА ЮШКА (рибний бульйон з ароматом карі, лосось, судак, тигрова креветка, вершки) | 300/30 | 84.00 |
СОЛЯНКА ЗБІРНА М’ЯСНА | 300 | 60.00 |
КУРЯЧИЙ БУЛЬЙОН (з перепелиним яйцем, грінками та домашнім паштетом) | 280/80 | 51.00 |
ОСНОВНЕ — ВСЬОМУ ГОЛОВНЕ
ШНІЦЕЛЬ З КУРЯЧОЇ ГРУДКИ «КОРДОН БЛЮ» (куряча грудка фарширована сиром та шинкою, панірована і обсмажена у фритюрі, подається з грибним соусом і швидко обсмаженими овочами) | 220/100/50 | 100.00 |
ФІЛЕ CУДАКА ЗАПЕЧЕНЕ З СИРОМ МОЦАРЕЛА (подається зі шпинатом та вершковим соусом) | 110/100/50 | 100.00 |
ФІЛЕ ЛОСОСЯ З РІЗОТО З ЧЕБРЕЦЕВИМ СОУСОМ (філе лосося, різотто з бейбі креветками, вершковий соус з чебрецем) | 110/100/50 | 140.00 |
ПАТЕЛЬНЯ З ТУШКОВАНОЮ СВИНИНОЮ (тушкована свинина, пастернак, кабачок, перець болгарський, печериці, помідор, цибуля ріпчаста) | 400 | 82.00 |
ПАТЕЛЬНЯ З ТУШКОВАНОЮ КУРЯТИНОЮ (тушкована курятина у вершковому соусі, пастернак, кабачок, перець болгарський, печериці, помідор, цибуля ріпчаста) | 400 | 82.00 |
ПАТЕЛЬНЯ «АСОРТІ КОВБАСОК» (ковбаски мисливські, білі із свинини, яловичини, пастернак, кабачок, перець болгарський, печериці, помідор, цибуля ріпчаста) | 400 | 86.00 |
ПАТЕЛЬНЯ З ТУШКОВАНОЮ ТЕЛЯТИНОЮ (тушкована телятина, пастернак, кабачок, перець болгарський, печериці, помідор, цибуля ріпчаста) | 400 | 86.00 |
ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ (оладки з кабачків, помідори та сир моцарела, подаються з часниковим соусом) | 260/30 | 72.00 |
ПАСТА СПАГЕТТІ – ПОДОВЖЕНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ
БОЛОНЬЄЗЕ (томатно-м’ясний соус, пармезан) | 300 | 76.00 |
КАРБОНАРА (вершковий соус з пармезаном і яєчним жовтком, бекон, цибуля) | 300 | 87.00 |
ЗІ ШПИНАТОМ І КОПЧЕНИМ ЛОСОСЕМ (вершковий соус, шпинат, копчений лосось, черрі, пармезан, цибуля) | 300 | 94.00 |
З МОРЕПРОДУКТАМИ ТА ПОМІДОРАМИ ЧЕРРІ (вершковий соус, тигрові креветки, морепродукти, черрі, пармезан) | 370 | 106.00 |
ГАРНІРИ
РИС (на вибір з вершками, шпинатом, вершковим маслом або оливковою олією) | 150 | 34.00 |
КАРТОПЛЯ ФРІ СУПЕР ХРУСТКА (зберігає смак та хрускіт навіть прохолодною) | 150 | 50.00 |
КАРТОПЛЯ ФРІ | 150 | 44.00 |
КАРТОПЛЯ ПО-СЕЛЯНСЬКИ З ЦИБУЛЕЮ І ЗЕЛЕННЮ | 150 | 37.00 |
СОУСИ
ТАР-ТАР | 50 | 21.00 |
BBQ | 50 | 21.00 |
ЧАСНИКОВИЙ | 50 | 21.00 |
СИРНИЙ «РОКФОР» | 50 | 21.00 |
ГІРЧИЦЯ | 50 | 21.00 |
КЕТЧУП | 50 | 21.00 |
ДОМАШНІЙ МАЙОНЕЗ | 50 | 21.00 |
САЦИБЕЛІ | 50 | 21.00 |
ТАБАСКО | 5 | 21.00 |
СОЄВИЙ | 50 | 21.00 |
СОЛОДЕНЬКЕ
LIMP BISCUIT | 135 | 56.00 |
ШОКОЛАДНИЙ ФОНДАН З МОРОЗИВОМ ТА МАЛИНОВИМ СОУСОМ | 120/40 | 56.00 |
НАПОЛЕОН ВАНІЛЬНИЙ | 150 | 56.00 |
МОРОЗИВО ВЛАСНИМИ РУЦЯМИ (ванільне, карамельне, з какао) | 50 | 18.00 |
ФРУКТОВА ТАРІЛКА (апельсин, грейпфрут, виноград, яблуко) | 500 | 80.00 |